avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Express
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Express

Am primit o instiintare de la Credit Express , o societate cipriota cu sediul in Bucuresti, ca am de plata, in 15 zile, o suma pentru o datorie catre Cosmote, datorie preluata de ei. mentionez ca datoria preluata de ei era de 1200 lei, iar acum mi se cere sa platesc 3900 de lei. ce sa fac? cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: geta6 , utilizator 20:49, 25 Februarie 2015
De cand era datoria ?
e o factura la cosmote din septembrie 2018
2018 ? :)
Imi cer scuze. Am vrut sa scriu 2013
Puteti sa va judecati, desi cuantumul penalitatilor l-ati consimtit prin contract.

Alte discuții în legătură

Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)
Neplata credit nevoi personale Monica Boeru Monica Boeru Am un credit nevoi personale făcut în 2008 la care am întârziat cu plata ratelor drept pentru care m-au preluat cei de la Credit Expres in anul 2012.La ei ... (vezi toată discuția)