avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate mikyi2003

Activitate mikyi2003

Răspuns la discuția Facturi emise
Imi cer scuze ca nu am explicat clar.
Eu facturez in felul urmator - produsul+taxa de transport= pretul total ( suma achitata de client ) Clientul imi plateste mie taxa de transport .La sfarsit de luna curierul imi elibereaza o factura pentru toate expeditiile realizate. Inteleg ce spuneti dvs ,dar atata timi cat eu nu beneficiez de banii acestia de ce trebuie impozitati ? Eu raman doar cu banii incasati pe produsele trimise.
Multumesc pentru raspuns
Discuție Facturi emise
Buna seara , va rog daca ma puteti ajuta cu o problema , pentru ca ,contabila mea nu a gasit rezolvare.
Am o firma neplatitoare de tva ,si ca activitate am un magazin online.
Problema este urmatoarea - eu emit factura care contine pretul produselor si taxa de transport ( platita de client ) , cum pot face ca la sfarsit de luna sa scad taxa de transport ,si sa platesc 3% doar pe incasari , pentru ca taxa de transport este platita de client , intra in contul meu bancar iar mai apoi eu platesc factura catre curier , deci banii astia nu imi raman mie .
O alta intrebare - este adevarat ca nu pot trece taxa de transport pe factura daca nu am cod caen pentru servicii de curierat.

Buna ziua , va rog daca ma puteti ajuta in rezolvarea urmatoarei probleme-
Daca o persoana a lucrat in ultimele 12 luni part time ( norma de lucru - 2 ore , salariu 210 lei ) poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului ? sau este necesar sa ai 12 luni lucrate cu norma intreaga ?