Imi cer scuze ca nu am explicat clar.
Eu facturez in felul urmator - produsul+taxa de transport= pretul total ( suma achitata de client ) Clientul imi plateste mie taxa de transport .La sfarsit de luna curierul imi elibereaza o factura pentru toate expeditiile realizate. Inteleg ce spuneti dvs ,dar atata timi cat eu nu beneficiez de banii acestia de ce trebuie impozitati ? Eu raman doar cu banii incasati pe produsele trimise.
Multumesc pentru raspuns
Buna seara , va rog daca ma puteti ajuta cu o problema , pentru ca ,contabila mea nu a gasit rezolvare.
Am o firma neplatitoare de tva ,si ca activitate am un magazin online.
Problema este urmatoarea - eu emit factura care contine pretul produselor si taxa de transport ( platita de client ) , cum pot face ca la sfarsit de luna sa scad taxa de transport ,si sa platesc 3% doar pe incasari , pentru ca taxa de transport este platita de client , intra in contul meu bancar iar mai apoi eu platesc factura catre curier , deci banii astia nu imi raman mie .
O alta intrebare - este adevarat ca nu pot trece taxa de transport pe factura daca nu am cod caen pentru servicii de curierat.
Buna ziua , va rog daca ma puteti ajuta in rezolvarea urmatoarei probleme-
Daca o persoana a lucrat in ultimele 12 luni part time ( norma de lucru - 2 ore , salariu 210 lei ) poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului ? sau este necesar sa ai 12 luni lucrate cu norma intreaga ?