avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua , va rog daca ma puteti ajuta in rezolvarea urmatoarei probleme-
Daca o persoana a lucrat in ultimele 12 luni part time ( norma de lucru - 2 ore , salariu 210 lei ) poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului ? sau este necesar sa ai 12 luni lucrate cu norma intreaga ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:41, 9 Decembrie 2013
Nu conteaza norma de lucru, important este ca in cele 12 luni anterioare nasterii copilului sa fie venituri impozabile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil - contract part time gianina stanescu gianina stanescu buna seara, as dorii sa stiu daca in cazul in care sunt angajata cu contract part-time, 2 ore pe zi, salariu 400 ron/luna, pot beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil avramgeorgiana avramgeorgiana Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am nascut pe 10 octombrie 2016,concediul postnatal s-a terminat pe 12.12 am cele 12 luni lucrate succesiv ... (vezi toată discuția)