avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate Geremy

Activitate Geremy

Buna ziua, ce imi trebuie ca sa devin producator de haine tinand cont ca am ca domeniu de activitate secundar productia de confectii vestimentare, vreau pentru inceput sa fac o colaborare cu un atelier de croitorie, intrebarea mea este cum justific in acte hainele pe care le-a produs atelierul de croitorie, trebuie sa le creez sub un brand pe care sa il inregistrez la OSIM? Astept ajutor si care sunt pasi ca sa fac acesta afacere, multumesc mult!
Răspuns la discuția Nedeclarare factura la timp
firma nu este platitoare de tva, nu am depus nimic
Buna ziua, am o firma de cateva luni. Ca si domeniu de activitate ar fi comert de imbracaminte, astfel ca am achizionat in luna martie imbracaminte in valoare de 160 ron de la un producator. Datorita faptului ca nu am mai facut nimic altceva, am intarziat sa depun acea factura sau bilantul contabil in luna aprilie asa cum ar fi trebuit, pentru ca inca nu am gasit un contabil cu care sa colaborez.

Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz, ce amenda pot primi pentru nedeclararea la timp a acestei facturi? Astept un raspuns, multumesc!
Din pacate perioada acelor beneficii este pe final, nu am reusit sa ma misc la timp...iar cei 3 ani au cam trecut....in curand din srl-d va deveni srl... , cred ca am sa fac totusi o noua firma pentru ca am impresia ca este mai facil cu documentatia..fata de schimbarile pe care ar trebui sa le fac in prima firma...
Buna ziua, va scriu pentru ca sunt pus intr-o situatie in care inca nu stiu ce sa aleg. In momentul de fata am o firma un Srl-D care pana in prezent nu a avut nicio activitate... As vrea sa incep o mica afacere dar numele firmei si domeniile de activitate cred ca ar trebui schimbate. In plus firma este platitoare de tva si as vrea sa trec la neplatitor de tva. As vrea sa stiu care ar fi metoda cea mai simpla dpdv financiar si birocratic..cu mai putine batai de cap... Multumesc!