avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Nedeclarare factura la timp
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Nedeclarare factura la timp

Buna ziua, am o firma de cateva luni. Ca si domeniu de activitate ar fi comert de imbracaminte, astfel ca am achizionat in luna martie imbracaminte in valoare de 160 ron de la un producator. Datorita faptului ca nu am mai facut nimic altceva, am intarziat sa depun acea factura sau bilantul contabil in luna aprilie asa cum ar fi trebuit, pentru ca inca nu am gasit un contabil cu care sa colaborez.

Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz, ce amenda pot primi pentru nedeclararea la timp a acestei facturi? Astept un raspuns, multumesc!
Firma este platitoare de tva?
D 100 ati depus?

Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
firma nu este platitoare de tva, nu am depus nimic
Pt.ca nu sunteti platitor de tva si este o achizitie nu trebuia declarata nicaieri factura.
Sanctiune veti primi pentru neindeplinirea obligatiei declarative.
D 100 trebuia depus in 25.04.2014 chiar si pe zero.
Incercati sa depuneti cu avertisment.(amenda este 1000 lei cu plata la jumatate,respectiv 500 lei cu plata in 48 ore).
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere primul bilant.cand? mihai! mihai! Am infiintat o societate care a iesit pe 02.02.09. Cand am inregistrat-o la finante mi-a spus sa vin dupa 3 luni sa depun bilantul. Am doar o singura factura ... (vezi toată discuția)
Tva haiducu haiducu ce se poate intampla daca am intarzia cu declaratia pentru a deveni platitor de tva?? am intarziat o luna> (vezi toată discuția)
Nedepunere d010 la 31.01.2013 pt. trecere la impozitul pe venit dorelbaiu dorelbaiu Am un S.R.L. neplatitor de TVA, fara angajati, cu activitatea nesuspendata, dar care in anii 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 nu a realizat nici un fel de venit ... (vezi toată discuția)