Buna ziua, am o firma de cateva luni. Ca si domeniu de activitate ar fi comert de imbracaminte, astfel ca am achizionat in luna martie imbracaminte in valoare de 160 ron de la un producator. Datorita faptului ca nu am mai facut nimic altceva, am intarziat sa depun acea factura sau bilantul contabil in luna aprilie asa cum ar fi trebuit, pentru ca inca nu am gasit un contabil cu care sa colaborez.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz, ce amenda pot primi pentru nedeclararea la timp a acestei facturi? Astept un raspuns, multumesc!
Pt.ca nu sunteti platitor de tva si este o achizitie nu trebuia declarata nicaieri factura.
Sanctiune veti primi pentru neindeplinirea obligatiei declarative.
D 100 trebuia depus in 25.04.2014 chiar si pe zero.
Incercati sa depuneti cu avertisment.(amenda este 1000 lei cu plata la jumatate,respectiv 500 lei cu plata in 48 ore).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.