Am infiintat o societate care a iesit pe 02.02.09. Cand am inregistrat-o la finante mi-a spus sa vin dupa 3 luni sa depun bilantul. Am doar o singura factura intrata(pe langa chitantele de la registrul comertului si factura de la stampila), emis nimic.
Neavand activitate am stat linistit si nici nu am luat legatura cu un contabil.
Bilantul trebuie sa il depun pana la 02.05.09 sau trebuia sa il depun in martie ,ca apoi sa intru in normal din 3 in 3 luni?
Daca am depasit deja ,cat risc amenda?
Cu impozitul forfetar ce s-a stabilit ? Voi avea de platit ceva? Au facut exceptie pentru primul an?
Ce bilant?acum se depune bilantul pe 2008.In aprilie trebuia sa depuneti declaratiile 100 si 300, daca sunteti microintreprindere si platitor de tva trimestrial.Contabilul trebuie angajat inainte sa iasa firma de la registru.Sunt atatea formalitati care se fac la inceput de drum incat este posibil sa nu va descurcati.Cat despre impozitul forfetar, sa asteptam si normele metodoogice, pentru ca deocamdata nu este clar cum vor fi impozitate societatile infiintate in 2009.
Societatea este cu impozit pe profit si platitor de tva trimestrial.
Deci pana acum trebuia depus ceva? Am intarziat sau nu este tarziu?
Banuiesc va trebuie sa platesc tva-ul statului pentru factura de import intrata.
O sa apelez si la contabil dar vreau sa imi linistesc acum grijile ca as fi pasibil de amenda
Daca aveti si salariati trebuia sa depuneti si in februarie declaratia 100.Daca nu aveti salariati, maine este ultima zi pentru declaratiile 100 si 300.si despre ce fel de import este vorba?amenda este 1000 pentru fiecare declaratie.Mare atentie!