Un raspuns neautorizat... doar ca spirit de discutie:
Probabil un Director de scoala are superiorii lui... Din lipsa cadrelor scolare este posibil sa aiba aprobarea unui for superior de a preda ca suplinitor orele la care va referiti.
In practica tinand cont de gradele ierarhice ar fi .. imposibil sa aprobi propria cerere (ca si cum ai vorbi singur sau ai face dreptatea cu mana ta )B-)
posibil sa fi pus o intrebare gresit formulata... exista mai precis in Romania o institutie care poate sa efectueze o astfel de ancheta ? Daca exista , cine este indreptatit sa depuna o cerere sau orice act legal in baza caruia sa fie demarata ?
Astept chiar si pareri ....
In cazul unei persoane varstnice peste 73 ani, cu anumite afectiuni psihice- scz nu cunosc exact denumirea lor, cunoscut in societate cu un comportament antisocial accentuat, violent in familie, consumator notoriu de bauturi alcoolice... cine sau ce autoritate ar putea cere sau dispune efectuarea unei anchete sociale din care sa reiasa/sau nu daca este necesara internarea in vederea recuperarii acestuia.
Va multumesc pentru raspuns ! =D> Stiu ca nu este tocmai ... bine ca nu m-am interesat personal in tot acest timp, dar am crezut ca banca a solutionat problema direct cu institutia la care am lucrat si care dupa efectuarea lichidarii nu mi-a mai dat niciun ban desi trebuia. Eu, crezand ca mi-a platit datoria catre banca am "stat pe o ureche" Cu firma de recuperari nu am semnat niciun contract sau alte acte. Ca tot romanul ramas in tara, veniturile mele sunt sub nevoile personale asa ca...
Am de expus o situatie privind o datorie bancara din anul 2002:
In anul 2002 am solicitat o descoperire de card (+ 3 salarii) in anul 2007 luna iulie, am intrerupt relatiile de serviciu cu firma la care am lucrat. Nu am primit nicio notificare privind datoria sau alte modalitati de returnare a banilor. Prima notificare a intrat in posesia mea acum 1 luna (09.11.2013) emitentul fiind o firma de recuperari creante sau cum se mai numeste :frantic:
Am contactat aceasta firma telefonic purtand o discutie cu consultantul financiar care are in posesie dosarul . Mi-a propus o plata in rate "cat pot plati lunar" adica aproape orice suma oricum peste 200 lei. Intrebarea mea este : legal a intervenit prescriptia datoriei sau nu. Din cate am inteles nu a fost inceput -pana in prezent niciun demers legal- judecatoresc in acest sens.