Am de expus o situatie privind o datorie bancara din anul 2002:
In anul 2002 am solicitat o descoperire de card (+ 3 salarii) in anul 2007 luna iulie, am intrerupt relatiile de serviciu cu firma la care am lucrat. Nu am primit nicio notificare privind datoria sau alte modalitati de returnare a banilor. Prima notificare a intrat in posesia mea acum 1 luna (09.11.2013) emitentul fiind o firma de recuperari creante sau cum se mai numeste :frantic:
Am contactat aceasta firma telefonic purtand o discutie cu consultantul financiar care are in posesie dosarul . Mi-a propus o plata in rate "cat pot plati lunar" adica aproape orice suma oricum peste 200 lei. Intrebarea mea este : legal a intervenit prescriptia datoriei sau nu. Din cate am inteles nu a fost inceput -pana in prezent niciun demers legal- judecatoresc in acest sens.
Va multumesc pentru raspuns ! =D> Stiu ca nu este tocmai ... bine ca nu m-am interesat personal in tot acest timp, dar am crezut ca banca a solutionat problema direct cu institutia la care am lucrat si care dupa efectuarea lichidarii nu mi-a mai dat niciun ban desi trebuia. Eu, crezand ca mi-a platit datoria catre banca am "stat pe o ureche" Cu firma de recuperari nu am semnat niciun contract sau alte acte. Ca tot romanul ramas in tara, veniturile mele sunt sub nevoile personale asa ca...
Datorie la banca
ianca12
Am intrat in vizorul unei firme de recuperari datorii.Nu stiam de existenta acestei datorii decat cand am incercat sa accesez un credit de la o banca.Mi s-a ... (vezi toată discuția)