Buna ziua,
Cum as putea afla daca la adresa mea de domiciliu mai figureaza sediul social al vreunei firme? La un moment dat am primit corespondenta pentru o firma, dar s-a oprit.
Si daca figureaza vreo firma cu sediul social, cu care eu personal nu am nimic de-a face, cum o pot radia?
Exista vreo procedura la registrul comertului?
multumesc
Am un SRL care in luna noiembrie a depasit plafonul care ii permitea sa fie neplatitor de TVA. datorita unei intarzieri, nu am depus 010 in termen de 10 zile de la inchidereal lunii si l-am depus cu intarziere. am platit amenda de 500ron, insa contabila firmei mi-a spus ca, datorita depunerii cu intarziere a declaratiei de modificare a statului de platitor de TVA, in luna noiembrie nu voi putea deduce TVA insa exista riscul ca cei de la Fisc sa ma puna sa colectez TVA-ul. acest lucru mi se pare o greseala. din moment ce nu pot deduce TVA nu ar trebui nici sa colectez. imi puteti spune daca este corect, daca intr-adevar voi putea ajunge in situatia sa colectez TVA fara a putea deduce, doar pentru ca am depus cu intarziere 010? vam ultumesc