Subsemnata VV imputernicesc pe VA (eu), pt ca in numele meu sa faca toate demersurile necesare in vederea partajarii tuturor bunurilor imobile cuprinse in cetr de mostenitor nr 20
Mandatara mea va face toate demersurile necesare in vederea partajarii bunurilor precizate mai sus, se va prezenta la Primaria LV, M si R, unde va solicita inscrierea mea la rolul fiscal cu bunurile cuprinse in cert de mostenitor, in cota parte 1/4 si de unde va ridica adrverinte si certificate de atestare fiscala ; la biroul notarial ales unde o investesc cu puteri depline pt a semna contractul de partaj voluntar in forma autentică.
Eu, VV declar pe propria raspundere ca nu voi primi lot, urmand ca celelalte doua mostenitoare din certificat precizat mai sus RAM si VA, sa le fie atribuite, in lotul acestora, freptul de proprietate asupra tuturor bunurilor cuprinse in certif de mostenotor, in schimbul achitarii mie, de către aceasta a sultei in suma totala de 15000 lei.
Eu VV declar pe propria raspundere ca am primit de la RAM si VA de la fiecare dintre acestea , in numerar. Declar de asemenea ca sunt de acord cu modul de partajare, asa cum a fost descris mai sus si nu am nici un fel de pretentie de la celelalte partajante privint cota parte ce mi se cuvine din bunurile cuprinse in certif de mostenitor.nr 20.
In puyerea acestui mandat, mandatara mea va putea face orice fel de cereri oriunde va fi nevoie pt a putea duce la indeplinire prezentul mandat inclusiv obtinerii de copii legalizate ori duplicate din arhive ale documentelor necesare autentificarii contractului de partaj.
PREZENTUL MANDAT ESTE GRATUIT, PERSONAL, NETRANSMISIBIL, IREVOCABIL SI VALABIL 3 ANI CONFORM ART 2015 DIN CODUL CIVIL
am incercat in mare sa pun exact ce spune in aceasta procura speciala
raluk0207 a scris:
1. Nu exista procura irevocabilă. Orice mandat poate fi revocat.
2. Nu exista procura pentru orice oriunde, tocmai din considerentul că nu ar putea fi apreciate limitele imputernicirii, ce aveti voie să semnati și ce nu. Recititi procura. Nu este un limbaj atat de complicat încât să nu "va pricepeti". Sau faceti un efort, ca să înțelegeți.
3. In final, doamna a dat o declarație de renunțare la moștenire? Negru pe alb. Declarație, nu altceva.
Cand nu vrei nimic, nu lasi procuri.
Declari ca renunți.
Apare ca moștenitoare unde?