Pai da dar eu sunt functionar public numit acum, nu am mai lucrat pana acum si nici nu am avut vreun venit in decembrie. De ce mi se da salariul minim?
Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire am trecut salariu de baza de 850 lei. Este corect salariu? Din ce m-am documentat eu in 2014 valoarea de referinta ramane de 600 de lei, clasa 24 prevazuta functiei are coeficientul 1.77, nu vine 600x1.77 = 1062?
Va rog frumos sa ma ajutati!! Va multumesc!
Buna ziua! As dorii unele informatii referitoare la plata unei amenzi de circulatie. Am primit amenda de circulatie pe 1.08.2012 de 280 lei (140 in 48h) si retinerea permisului. Am facut plangere la Judecatorie Sectorului 1, plangere care mi-a fost respinsa pe 18.06.2013. Acum o saptamana am primit comunicarea hotararii judecatoresti de respingere a cererii mele, in momentul de fata fiind in termenul in care pot face recurs. Acum 2 zile mi-a venit acasa si o somatie de la Directia de Finante a Sectorului 2 sa platesc amenda de 280 lei plus 12 lei ca fiind cheltuieli de executie. Din cate stiu eu in momentul depunerii plangerii la judecatorie, executarea procesului-verbal se suspenda. Acum ca mi-a fost respinsa cererea, mai pot beneficia de cele 48 de ore ca sa platesc doar 140 de lei?