Si daca nici unul din martori un vrea sa depuna plangere?
Pot merge la politie sa depun plangere?
Buna, azi dupa ora 12 ma strigat sefa la ea m-am dus ca facusem o greseala foarte mica nimic important.Ma prins de gat destul de tare si ma scuturat timp de 3-4 secunde cred ,dupa a inceput sa tipe,spunea destul de des ca "acum te strang de gat" dar mereu am crezut ca glumeste,dupa sa comportat normal ca si cum nimic nu sa intamplat.Nici nu sia cerut scuze.Intrebarea mea este ce as putea sa fac unde pot merge sa depun o plangere?Cand am fost prins de gat "Cica din gluma"au mai fost de fata 5-6 persoane. Multumesc pentru ajutor
Multumesc frumos ,acum pot sa zic ca m-am lamurit,si scuze ca am intrebat iar dar prefere sa intreb de 1000 de ori inainte de a face ceva sa fiu sigur.
Acolo nu am primit un raspuns concret de asta am pus inca o data intrebarea.
Buna am nevoie de ajutor dar vreau sa imi spuna cineva care chiar stie despre ce e vorba si sa nu devieze de la subiect.Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani dar e dezvoltata la corp, si am facut sex cu ea...a fost de acord, inainte de asta am citit legea privind actul sexual cu o minora si am inteles ca daca are peste 15 ani si daca a fost de acord nu este ilegal, iar daca nu sunt mai mare cu 5 ani ca ea nu pot intra la "pedofilie" parinti ei inca nu au aflat si sper sa n afle cat de curand dar vreau sa stiu daca exista vreun risc, mentionez ca am facut-o protejat"iar tatal ei este jandarm" in caz de vor afla si vor depune plangere iar fata lor va spune ca a fost de acord pot pati ceva din punct de vedere penal penal? tinand cont ca in Romania viata sexuala se poate incepe la 15 ani
multumesc mult pentru ajutor,si nu cred ca o sa se razgandeasca suntem de 1 an si jumatate impreuna ...mai era chesti cu bunurile materiale ....ma intreb poate intra si cauza asta? i-am oferit peietenei mele cateva cadouri adica au fost reciproce,si cum e minora sa nu spuna ca am incercat sa o "pacalesc" cumpar cu asa ceva
Mai tare ma derutati :)) nu am inteles nimic.va rog sa imi spuna cineva daca pot pati ceva penal,fata este de acord daca e necesar o voi inregistra cand va spune asta ,atat vreau sa stiu parinti ei daca se vor duce sa depuna plangere la politite si ea va spune ca a fost de acord ca nu a fost viol nu pot pati nimic sau pot primi amenda etc......asta vreau sa stiu
vreau doar sa stiu daca pot pati ceva penal atata tot,ea este de acord.parinti ei nu prea accepta relatia noastra etc...vreau sa stiu daca pot face ceva sau nu
eu am discutat cu ea si este de acord..parinti ei daca vor depune plangere va fi in zadar nu?