avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sex cu o minora
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sex cu o minora

Eu am 18 ani iar prietena mea are 15 ani jumate si as vrea sa fac dragoste cu ea am citit legea dar nu sunt lamurit ca sa spun asa.As vrea sa stiu daca vor afla parinti ei vor putea faca ceva? (parinti ei nu ma prea plac) daca ea a fost de acord nu vor putea face nimic nu?
Cel mai recent răspuns: valer_valy , utilizator 13:04, 22 Decembrie 2013
Cu fata ati discutat? Este de acord, nu este de acord?
Daca este "presata" de parinti isi poate schimba declaratia, astfel incat nu se va stie niciodata daca a fost sau nu de acord.
Mergeti cu ea sa dea o declaratie in forma autentificata la un notar ca a fost de acord si apoi veti fi linistit chiar daca isi va schimba declaratia.
Daca parintii nu va plac nu va vor putea face nimic cu exceptia unei plangeri la politie.
eu am discutat cu ea si este de acord..parinti ei daca vor depune plangere va fi in zadar nu?
@cyan ce sa faca la notar?????? :stunned:

1. La notar nu se poate declara orice chiar daca este pe proprie raspundere....
2. Fata are 15 ani deci are capacitate de exercitiu restransa.....
3. Tinere nu e mai Bine sa ti vezi de drum...ca sa nu regreti mai tarziu.... Zic si eu...
Omul de pe zebra
vreau doar sa stiu daca pot pati ceva penal atata tot,ea este de acord.parinti ei nu prea accepta relatia noastra etc...vreau sa stiu daca pot face ceva sau nu
Daca @Robertbeeib nu are rabdare pana fata ajunge majora si nu doreste sa aiba probleme penale sau cu viitorii socrii, nu vad alta solutie decat asistenta a doi martori impartiali care apoi sa confirme acordul fetei atunci cand vor fi chemati pentru declaratii la politie.
Pentru a nu exista niciun dubiu daca fata nu a fost abuzata se poate prezenta si o proba video.;)

Alte discuții în legătură

Relatii intime cu minora creative5510 creative5510 Buna seara, v-as ruga daca imi puteti explica ce as pati in urmatoarea problema: Daca se intampla ca un baiat 21 de ani sa faca sex cu o fata de 17 ani ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori blablabla17 blablabla17 Buna...Am si eu o nelamurire....daca minorul are peste 15 ani si el nu depune plangere, atunci cealalta persoana care este majora poate pati cv? (vezi toată discuția)
Indicatoarele rutiere care nu respecta legea? sabin cj sabin cj E obligatorie suspendarea permisului ? O ruda a fost implicat intr/un accident in zona trecerii pentru pietoni. Indicatorul de presemnalizare (rosu) era ... (vezi toată discuția)