avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sex cu o minora
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sex cu o minora

Eu am 18 ani iar prietena mea are 15 ani jumate si as vrea sa fac dragoste cu ea am citit legea dar nu sunt lamurit ca sa spun asa.As vrea sa stiu daca vor afla parinti ei vor putea faca ceva? (parinti ei nu ma prea plac) daca ea a fost de acord nu vor putea face nimic nu?
Cel mai recent răspuns: valer_valy , utilizator 13:04, 22 Decembrie 2013
cyan a scris:

nu vad alta solutie decat asistenta a doi martori impartiali care apoi sa confirme acordul fetei atunci cand vor fi chemati pentru declaratii la politie.
Pentru a nu exista niciun dubiu daca fata nu a fost abuzata se poate prezenta si o proba video.;)

Pe tot parcursul procesului? Asta da sfat! Deci, cu martori impartiali la ... ce??? @cyan, e umor de weekend?! :O
Mai tare ma derutati :)) nu am inteles nimic.va rog sa imi spuna cineva daca pot pati ceva penal,fata este de acord daca e necesar o voi inregistra cand va spune asta ,atat vreau sa stiu parinti ei daca se vor duce sa depuna plangere la politite si ea va spune ca a fost de acord ca nu a fost viol nu pot pati nimic sau pot primi amenda etc......asta vreau sa stiu
Stai linistit, nu vei pati nimic daca fata este de acord. Mai glumim si noi.;)
Parintii pot depune plangere la politie dar nu se va intampla nimic. Se va face o cercetare, veti da declaratii iar daca fata declara ca nu a fost constransa se va inchide cazul.
Exista si varianta ca fata sa se razgandeasca dupa si sa declare atlceva..
Din acest motiv ti-am spus ca mai bine astepti sa implineasca 18 ani, eviti eventualele drumuri pe la politie.
multumesc mult pentru ajutor,si nu cred ca o sa se razgandeasca suntem de 1 an si jumatate impreuna ...mai era chesti cu bunurile materiale ....ma intreb poate intra si cauza asta? i-am oferit peietenei mele cateva cadouri adica au fost reciproce,si cum e minora sa nu spuna ca am incercat sa o "pacalesc" cumpar cu asa ceva

mai poate interveni ceva in legatura cu seductia, nu stiu ce articol din codul penal... riscul e sa aveti de facut multe drumuri pe la politie si de dat explicatii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii intime cu minora creative5510 creative5510 Buna seara, v-as ruga daca imi puteti explica ce as pati in urmatoarea problema: Daca se intampla ca un baiat 21 de ani sa faca sex cu o fata de 17 ani ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori blablabla17 blablabla17 Buna...Am si eu o nelamurire....daca minorul are peste 15 ani si el nu depune plangere, atunci cealalta persoana care este majora poate pati cv? (vezi toată discuția)
Indicatoarele rutiere care nu respecta legea? sabin cj sabin cj E obligatorie suspendarea permisului ? O ruda a fost implicat intr/un accident in zona trecerii pentru pietoni. Indicatorul de presemnalizare (rosu) era ... (vezi toată discuția)