Buna ziua. Sunt asistent medical din anul 2012. Luna aceasta se implinesc 3 ani de la ultima promovare si urmeaza sa trec pe o clasa de salarizare superioara. La noi in unitate a avut loc o sedinta a Comitetului Director in care s-au discutat maririle salariale. S-a stabilit o crestere la maxim a salariului celor cu studii superioare (reprezentatul sindical tot cu studii) i-a susutinut pe ei si pentru noi o crestere minima. Daca nu suntem de acord cu aceasta negociere care este calea legala de urmat? Este normal ca intre mine si un asistent cu studii sa fie o diferenta de 2.100 ron?
Pentru un asistent medical pl fara principal gradatia 3 care este salariul minim si maxim de incadrare?
Buna ziua. Am o intrebare: in anul 2011 m-am angajat ca si asistent medical debutant intr-o unitate sanitara sub 400 paturi, in ianuarie 2012 am terminat perioada de debutant si salariul meu de incadrare pe fluturas este 756 ron. Am intrebat la resurse umane si mi s-a raspuns ca este perfect legal fiindca suntem incadrati in baza legii 284/2010 si fiindca luam sporuri depasim cu mult salariul minim pe economie. E normal? Imi puteti spune exact cum se calculeaza salariul? Si cand am dreptul potrivit legii la o marire salariala? Cand am intrebat mi s-a raspuns ca in octombrie 2015 ceea ce mi se pare foarte mult.Multumesc.