avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Buna ziua. Sunt asistent medical din anul 2012. Luna aceasta se implinesc 3 ani de la ultima promovare si urmeaza sa trec pe o clasa de salarizare superioara. La noi in unitate a avut loc o sedinta a Comitetului Director in care s-au discutat maririle salariale. S-a stabilit o crestere la maxim a salariului celor cu studii superioare (reprezentatul sindical tot cu studii) i-a susutinut pe ei si pentru noi o crestere minima. Daca nu suntem de acord cu aceasta negociere care este calea legala de urmat? Este normal ca intre mine si un asistent cu studii sa fie o diferenta de 2.100 ron?
Pentru un asistent medical pl fara principal gradatia 3 care este salariul minim si maxim de incadrare?

Alte discuții în legătură

Marirea salariului pentru asistentii medicali principali ionela-violeta ionela-violeta As vrea sa stiu si eu cu ce procent ar trebui sa se mareasca salariul unui asistent care a promovat examenul de grad principal in noiembrie 2011? (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)