avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marirea salariului pentru asistentii medicali ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marirea salariului pentru asistentii medicali principali

As vrea sa stiu si eu cu ce procent ar trebui sa se mareasca salariul unui asistent care a promovat examenul de grad principal in noiembrie 2011?
Cel mai recent răspuns: ionela-violeta , utilizator 12:03, 17 Septembrie 2012
Mentionez ca:
- am primit adeverinta de promovare a examenului in februarie 2012, dupa care... pauza, nimeni nu stia nimic si actul aditional la contractul de munca, cu marirea salariului in 1.08.2012, care spune asa:
" se schimba functia din asistent medical PL in ASISTENT MEDICAL PRINCIPAL PL, specialitatea GENERALIST, Gradatia 2, clasa 51

Total drepturi salariale 1678 lei
Salariul de baza lunar brut este de 1506 lei (care anterior era 1484)
Cuantum spor 172 lei.

........ din care nu inteleg nimic...
Daca ma poate lamuri cineva...... marirea salariului meu este de 1, ceva %? Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea salariului pt asistent medical pr in sistemul de urgenta 2012 raindrop1 raindrop1 Buna ziua,sunt asistent medical in sistemul de urgenta.Anul trecut am promovat examenul de grad principal sesiunea noiembrie 2011.Am privit actul aditional pt ... (vezi toată discuția)
Nu pot beneficia de spor vechime si de spor grad asistent principal? crysspopa crysspopa Buna seara , ma numesc POPA F. si lucrez din 2007 ca asistent medical generalist la un cabinet medical scolar.Am fost angajata spitalului din cadrul ... (vezi toată discuția)
Salariu clau37 clau37 Buna ziua. Sunt asistent medical din anul 2012. Luna aceasta se implinesc 3 ani de la ultima promovare si urmeaza sa trec pe o clasa de salarizare superioara. ... (vezi toată discuția)