avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu

Buna ziua. Am o intrebare: in anul 2011 m-am angajat ca si asistent medical debutant intr-o unitate sanitara sub 400 paturi, in ianuarie 2012 am terminat perioada de debutant si salariul meu de incadrare pe fluturas este 756 ron. Am intrebat la resurse umane si mi s-a raspuns ca este perfect legal fiindca suntem incadrati in baza legii 284/2010 si fiindca luam sporuri depasim cu mult salariul minim pe economie. E normal? Imi puteti spune exact cum se calculeaza salariul? Si cand am dreptul potrivit legii la o marire salariala? Cand am intrebat mi s-a raspuns ca in octombrie 2015 ceea ce mi se pare foarte mult.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 16:32, 19 Decembrie 2013
explicatia ar putea fi suspendarea aplicarii prev art 21 Legea 284/2010, caz in care vi se va mari salariul cand s-or aplica prev art. 21... adica de la 1 ian 2014
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
integrity, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar Rocsana71 Rocsana71 Sunt incadrata din luna iunie 2013 ca bibliotecar IA, gradatia 4 - studii superioare. Este normal ca salariul meu sa fie mai mic decat alti colegi cu aceeasi ... (vezi toată discuția)
Salarizare ContSters23466 ContSters23466 buna ziua, doresc sprijin pentru a putea verifica salariul de incadrare pentru ca dupa parerea mea nu sunt incadrata corespunzator conform Legii 284/2010. in ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului de incadrare ContSters23466 ContSters23466 Lucrez intr-un spital de urgenta cu peste 400 de paturi ca asistent principal cu peste 30 de ani vechime in profesie. Va rog spuneti-mi si mie care ar fi ... (vezi toată discuția)