avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcularea salariului de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcularea salariului de incadrare

Lucrez intr-un spital de urgenta cu peste 400 de paturi ca asistent principal cu peste 30 de ani vechime in profesie. Va rog spuneti-mi si mie care ar fi salariul de incadrare, care este coeficientul de calcul si valoarea de referinta. La salariul de incadrare ce sporuri trebuiesc adaugate? (de vechime, de fidelizare, de stabilitate,etc.)
Am o discutie cu colega mea de pe financiar care spune ca mi s-a calculat corect salariul, dar eu dupa cum urmaresc legea 284/2010 actualizata consider ca este gresit calculat salariul. De aceea va rog ajutati-ma sa stiu salariul de incadrare, coeficientul si valoarea de referinta. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare ContSters23466 ContSters23466 buna ziua, doresc sprijin pentru a putea verifica salariul de incadrare pentru ca dupa parerea mea nu sunt incadrata corespunzator conform Legii 284/2010. in ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetari CatalinSA CatalinSA Buna ziua. Intrebarea este cum aflu cum mi se calculeaza salariu? Lucrez intr-o institutie publica incadrat in functie de la jumatatea lui 2013? Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Verificare calcul salariu rodyv rodyv Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un ... (vezi toată discuția)