avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

buna ziua,
doresc sprijin pentru a putea verifica salariul de incadrare pentru ca dupa parerea mea nu sunt incadrata corespunzator conform Legii 284/2010.
in anul 2010 cand s-a facut incadrarea dupa noua lege eu avem incadrare de asistent de igiena principal PL cu vechime de 25 de ani si cu salar la maxim. mentionez ca lucrez intr-o unitate sanitara cu peste 400 de paturi, spital de urgenta. conform legii mai sus mentionate ar trebui sa am clasa 43 cu coeficient de 2.82 deci un salar de incadrare de 1692 la care se adauga sport de vechime de 25%, spor de preventie de 11 % si spor de stabilitate de 9%, spor de conditii deosebite 7 %, spor de spital de urgenta 15 %.
Va rog sa ma ajutati sa ma lamuriti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 16 Aprilie 2013
Legea nr.284/2010 nu este aplicabil in totatlitate ...mai ales in ceea ce priveste coeficientii respectivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii post liceale - gradatie 5? economistachizitii economistachizitii Buna ziua! Va rog daca puteti sa-mi raspundeti ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii POST ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului de incadrare ContSters23466 ContSters23466 Lucrez intr-un spital de urgenta cu peste 400 de paturi ca asistent principal cu peste 30 de ani vechime in profesie. Va rog spuneti-mi si mie care ar fi ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu asistent medical principal dupa noua lege a salarizarii 2011... economistachizitii economistachizitii Buna ziua! Va rog daca puteti sa-mi raspundeti ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii POST LICEALE ... (vezi toată discuția)