buna ziua.. ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac o cerere de interventie fortata???am facut un accident cu masina acum vreo 3 luni si persoana care a fost vinovata a contestat procesul verbal de la politie iar acum cei de la firma de asigurare nu vor sa ma despagubeasca pana nu se termine procesul... cineva mia spus sa fac o cerere de interventie fortat catre judecatorie sa pot sa imi sustin cauza dar nu stiu cum se face o astfel de cerere ... va rog ajutati-maa urgent
buna ziua.. in urma cu 3 luni am avut un accident usor cu o masina pe bulgaria...intro localitate masina in fata mea a redus veteza foarte mul sa tras pe dreapta la care e au dat semnal sa o depesesc. mai aveam 2 metri pana sa trec de ea si a dat semnal stanga sa vireze pe o strada la stanga si bene inteles ca a intrat cu botul masii in usa si aripa dreapta spate a mea... am fost la politia si acolo ia dat amenda respectivei soferite care nu a fost atenta si mia dat proces verbal... am fost si miam deschis dosar de dauna la firma ei de asigurare ca dupa vreo 2 luni si ceva sa aflu ca a contestat procesul verbal al politiai si nu o sa imi mai primesc nici un ban pana cand nu se da o sentinta de catre judecatorie...ce este de facut in cazul acesta.. un prieten mia zis ca societatea este oblegata sa imi dea banii si daca o sa se decida ca sunt eu de vine sa isi recupeeze banii de la mine... eu nu stiu ce sa fac .. ajutatima