avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie fortata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie fortata

buna ziua.. ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac o cerere de interventie fortata???am facut un accident cu masina acum vreo 3 luni si persoana care a fost vinovata a contestat procesul verbal de la politie iar acum cei de la firma de asigurare nu vor sa ma despagubeasca pana nu se termine procesul... cineva mia spus sa fac o cerere de interventie fortat catre judecatorie sa pot sa imi sustin cauza dar nu stiu cum se face o astfel de cerere ... va rog ajutati-maa urgent

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa Mihalca Mihalca Buna ziua . In data de 27.03.2013 , am fost implicat intr-un accident usor ,celalalt participant in trafic fiind vinovat pentru ca a intrat pe contrasens , ... (vezi toată discuția)
Accident cretzu_00 cretzu_00 Buna seara, In seara de 13.12.2011, am avut un accident in Brasov pe o strada cu 3 benzi pe de urcare si o banda de coborare pt autobuze.Eu conduceam pe a 3 ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat Pity18 Pity18 Buna ziua, în urma unui accident rutier în urma căruia masina mi-a fost avariata de către o persoană care conducea o mașină fără asigurare obligatorie ... (vezi toată discuția)