Buna ziua, în urma unui accident rutier în urma căruia masina mi-a fost avariata de către o persoană care conducea o mașină fără asigurare obligatorie am apelat la Fondul de protecție al victimelor străzii. Am trimis toate hârtiile necesare deschiderii dosarului, au stabilit valoarea despăgubiri,dar a apărut următoarea problema. Conducătorul auto a contestat procesul verbal deși inițial a declarat si a semnat ca se face vinovat de producerea accidentului. Acum cei de Fondul de protecție al victimelor străzii au luat la cunoștință faptul că împotriva Pv exista o plângere si-mi cer sa ma adresez instanței introducerea în cauză in calitate de intervenient fortat precum și stabilirea vinovăției privind evenimentul respectiv. Intrebarea mea este cum ar trebui formulată adresa catre tribunal pentru a fi introdus ca intervenient fortat, si cum as putea sa obtin o hartie de la tribunal in urma solutionarii contestației din care să reiasă că respectivul este vinovat, care ulterior va fi anexată la dosarul deschis la Fondul de protecție al victimelor străzii. Va multumesc pentru tot!
Cererea de interventie are ca obiectiv respingerea contestatiei, situatie care va profita dumneavoastra.
Va recomand pentru redactarea si motivarea cererii sa apelati la un avocat, intrucat este o chestiune mai delicata ce necesita interventia unui profesionist al dreptului.
Despagubiri rca
costelgal
Am fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia am ramas cu sechele la mana dreapta.Care sunt conditiile in care pot primi despagubiri din fondul ... (vezi toată discuția)
Rca expirat
Ghiulya
Buna ziua
Am avut un accident cu masina saptamana trecuta, m-am tamponat cu o alta,fara sa rezulte victime ci doar ne-am avariat masinile amandoi.
Am fost de ... (vezi toată discuția)