avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri RCA

Am fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia am ramas cu sechele la mana dreapta.Care sunt conditiile in care pot primi despagubiri din fondul RCA?
Mentionez ca nu a inceput procesul dosarul fiind in cercetare si celalalt implicat a inceput sa vina cu acte ,initial a spus ca nu are permis si dupa cateva luni are din Ungaria ,alcoolul a scazut de la 1.91 la mie la 0.8 la mie si nu stiu ce mai urmeaza.
Politistul mi-a spus ca nu are dupa ce bea apa asa ca nu mai am chef de procese interminabile.
PS conducea o masina imprumutata inmatriculata in Franta.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:34, 8 Iulie 2010
In situatia in care masina imprumutata inmatriculata in Franta nu este acoperita de o asigurare de raspundere civila se poate apela la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.
Studiati pe site [ link extern ] /
daca indepliniti conditiile pentru a primi despagubiri de la acestia si ce documente sunt necesare.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
Alexandru Stratopol, Consilier juridic
Problema este dificila din start. Documentele se contrazic unele pe altele. Dv. aveti document din care sa reiasa ca el a avut alcoolemia 1,91? Pt ca la FPVStrebuie sa duceti niste documente cu atat mai mult cu cat se cunoaste vinovatul de accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despaguri materiale din fondul rca costelgal costelgal Am fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia am ramas cu sechele la mana dreapta.Care sunt conditiile in care pot primi despagubiri din fondul ... (vezi toată discuția)
Accidentat de un auto declarat furat iepurache2004 iepurache2004 buna ziua ,am avut un accident.un auto mercedes mia taiat calea pt un viraj la stanga din sens opus ,eu mergand normal catre inainte.impactul sa produs cu ... (vezi toată discuția)
Masinile bulgaresti -bombe cu ceas mishu24 mishu24 am si eu o intrebare.. dar chiar nu se poate interziecerea masinilor inmatriculate in Bulgaria ? se pare ca din ce in ce mai mutle persoane au probleme cu ... (vezi toată discuția)