avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masinile bulgaresti -bombe cu ceas
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masinile bulgaresti -bombe cu ceas

am si eu o intrebare.. dar chiar nu se poate interziecerea masinilor inmatriculate in Bulgaria ? se pare ca din ce in ce mai mutle persoane au probleme cu aceste rapciuge...si hai sa presupunem ca am accepta lucrul asta dar problema este ca ordinarii aia /firmele de asigurari din BG sunt de nedescris. Cum statul poate accepta ca aceste masini sa provoace asemenea daune in Romania si cand vine vorba de despagubiri acesti impostori se spala de fiecare data pe maini si noi stam sa suferim. Eu de exemplu am de recuperat 14 mii de euro dupa un accident de la asiguratorul bulgar si sincer sa fiu nu stiu cum imi voi mai recupera aceasta suma.Statul roman nu face nimic ca sa ne ajute ! HUA !:((:((
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:33, 1 Februarie 2016
Vedeti dv ,este problema delicata
Dv pe de o parte apostrofati statul,iar detinatorii vehiculelor achizitionate de la vecini,la randul lor apostrofeaza statul daca le restrictioneaza dreptul de libera circulatie
Este problema in dezbatere la nivelul comiiilor de specialitate din legislativ,dar care au primit apostrofari de la aceia care detin masini achizitionate si cu documente din tara vecina
Nu este problema numai cu masinile inmatriculate la bulgari
Aceleasi probleme le ridica si masinile inmatriculate in alte state=ex ungaria
Un conducator auto cu o alcoolemie de 0.8 este indiscutabil mai "bomba cu ceas" decat o masina inmatriculata in Bulgaria
Parerea mea........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mostenita, inmatriculata pe bulgaria AuraMIA AuraMIA Buna ziua, am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Ce ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata pe bg, itp fals daddy_sandu daddy_sandu Buna ziua, am avut o masina inmatriculata pe bg , am vadut.o acu vreo 1 luna dar dupa o sapt ma suna omuletul cum ca la oprit politia si Itp.ul rezulta a fi ... (vezi toată discuția)
Anulare asigurare adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)