Buna ziua, am avut o masina inmatriculata pe bg , am vadut.o acu vreo 1 luna dar dupa o sapt ma suna omuletul cum ca la oprit politia si Itp.ul rezulta a fi fals, acuma lui i.a facut o amenda si i.au spus ca nu mai au treaba cu el ci cu mine (el a declarat politailor ca masina e a lu' varusu , adik eu ).
Eu am refacut actele prin o persoana din tara (sunt plecat in italia eu ) , cum pot dovedi ca eu nu am facut nici un fals si nici nu am stiut de acesta , masina era vanduta deja cu acte de mana binenteles , dar era si inmatriculata pe o firma nu era pe numele meu , eu eram ca utilizator atat .
Proprietarul este o firma bulgaro-romana , eu sunt trecut ca utilizator ; Am refacut/reinoit asigurarea si revizia tehnica prin asociatul firmei care sa ocupat de inmatriculare si care e proprietara de drept(trecuta in acte). Cum pot dovedi ca eu nu am facut acest fals? Multumesc
Este complicata situatia.
Probabil ca veti avea nevoie de avocat daca nu doriti sa veniti rapid in tara.
Se poate sa va treziti si asretat preventiv daca nu va miscati repede.
Avocatul are dreptul de a se interesa de dosar si sa depuna urgent un memoriu in apararea dvs. pana sa veniti in tara.
In Italia daca sunteti roman e teribil de complicata problema.
Nu o sa va creada nevinovat nici daca sunteti...
Dar...aveti dreptul de a va apara...
Ce valoare avea masina?
Fals si uz de fals
mon3y
Buna seara.Am achizitionat o masina din Germania pe care din cauza taxei de mediu prea mari am inmatriculat-o in Bulgaria.Dupa circa 2 ani, cand taxa a mai ... (vezi toată discuția)