avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... definite corecta a ciruclarea unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

definite corecta a ciruclarea unui autoturism inmatriculat in alt stat fara drept de circulatie pe teritoriul Romaniei

buna ziua,in primul rand doresc sa va multumesc tuturor anticipat pentru raspunsuri.
Pe data de 21/11/2014 eu impreuna cu sotia mea ne deplasam pe ruta Pasca-Buzau-Giurgiu-Ruse(bg)pentru a inmatricula o masina propietate personala,in Buzau am fost opriti de catre un echipaj de la rutiera,dupa un control efectuat de catre acestia,ne-au solicitat sa ii insotim la politie,acolo dansii ne-au adus la cunostinta faptul ca autoturismul inmatriculat pe Italia are asigurarea falsa si ca acest autoturism nu are drept de circulatie pe teritoriul Romaniei,masina nu este radiata,nu este data ca fiind furata,noi nu am stiu de asigurare,o banuiam fapt pentru care ne duce-am la inmatriculare in Bulgaria,ori masina aceatsa este inmatriculata intr-o tara stat membru al uniunii Europene,dc nu are drept de circulatie pe teritoriul Romaniei,in cauza sa intocmit si un dosar penal si sau retinut permis placute de inmatriculare si actele masinii,primind dovada fara drept de circulatie....maine totusi o sa mergem la parchetul de la Buzau pentru a inainta totusi o cerere pentru a primi maca drept de circulatie!totusi as dori sa pricep faza cu dreptul circulatiei..va multumesc inca o data .#-o

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere numere expirate in'' bulgaria''?! valdrian valdrian Acum ceva timp m-am deplasat cu un amic cu 2 autoturisme inmatriculate cu nr provizori la bulgari .Pt ca unul avea nr expirate a fost tranportat cu platforma ... (vezi toată discuția)
Identificata in trafic cu polita rca falsa, permis retinut, intocmire dosar penal enache_nicolae enache_nicolae buna seara,mai zilele trecute am achizitionat un autoturism,in momentul achizitionarii intermediarul de la care am cumparato avand un parc auto nea inmanat ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)