avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... anulare asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

anulare asigurare

Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand s-a incheiat tranzactia am dat banii si am primit actele masinii m-ai putin cartea masinii( dar am copie )care a retinut-o in scopul ca daca are controale sa justifice masina.toate bune si frumoase pana in acest an cand a expirat asigurarea si itp-ul si le-am platit prin alta firma si am primit un mesaj de la acea persoana astfel:,, pot anula foarte frumos asigurarea sa pot radia masina '' poate sa imi faca ceva ?este legal ceea ce am putut sa aud? si asta pentru ca nu am facut cu dansul asigurare si itp? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 18:43, 24 Aprilie 2015
Dvs nu ati cumparat acea masina cu acte in regula . Nu aveti calitatea de proprietar . Proprietarul poate radia masina si poate cere o parte din banii pe asigurare inapoi.
Dvs cand ati decis sa circulati cu o masina de BG ati facut un compromis . Probabil ca si vanzatorul v-a conditionat in privinta asigurarii si a itp-ului , mai mult ca sigur si in privinta impozitului pe care trebuie sa il plateasca pentru masina cu care circulati dvs.
Oricum, trebuie sa constientizati faptul ca MASINA NU ESTE A DUMNEAVOASTRA !
daca se trece numele meu in talon si o inscriu in Romania se schimba situatia ? multumesc mult de raspunsuri!
Ce inseamna din punctul dvs de vedere "sa treceti numele in talon ? " Oricum fondul problemei dvs nu tine de domeniul asigurarilor !
Inmatriculati masina pe numele dvs in Romania si dvs decideti tot ce tine de ea sau lasati-o inmatriculata pe BG si acceptati conditiile impuse !
sa trec numele meu pe talonul masinii;,eu sunt terta persoana care a cumparat aceasta masina iar pe talonul masinii este al altei persoane .Inteleg cat de complicata este problema si ca oricand pot ramane fara dar am vrut sa am un raspuns concret de la persoane competente .Multumesc!
Intai asigurati-va ca masina nu e radiata de la Fiscul bulgar. Apoi luati legatura cu proprietarul sa va treaca utilizator in locul celuilalt !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Este legal? adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)
Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)