avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... este legal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

este legal?

Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand s-a incheiat tranzactia am dat banii si am primit actele masinii m-ai putin cartea masinii( dar am copie )care a retinut-o in scopul ca daca are controale sa justifice masina.toate bune si frumoase pana in acest an cand a expirat asigurarea si itp-ul si le-am platit prin alta firma si am primit un mesaj de la acea persoana astfel:,, pot anula foarte frumos asigurarea sa pot radia masina '' :O poate sa imi faca ceva ?este legal ceea ce am putut sa aud? si asta pentru ca nu am facut cu dansul asigurare si itp? multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
adno, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare asigurare adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)
Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o inmatriculata in bulgaria? SalieriR SalieriR Buna ziua! Am gasit un Rover 75 pe care mi-l doresc tare mult, insa, are numere de Bulgaria. Am vorbit cu vanzatorul si mi-a spus ca el are procura intre el ... (vezi toată discuția)