fetita sa nascut in MADRID ., tatal e din Sevilia spaniol din partea de sud ., la nasterea fetitei nu a venit lam anuntat telefonic am vorbit cu el si mia zis nu ma intereseaza vindel faci ce vrei cu copilul
am fotografii cu familia lui si mama lui toti stiu de mine si an pus pe facebook sa isi vada fetita dar nu il intereseaza .,sa se puna in contact cu mine.,la fost lui cumnata (ex sotia fratelui sau ) iam spus ca fetita traieste si are foto puse pe facebook are chipul tatalui si semne pe corp ca el .,
vreau sa demonstrez cu test ADN ., ESTE FETITA LUI ., si vreau sa isi cunoasca fetita fiee ca ii place sau nu ., trebuia sa nu ma minta ca se casatoreste cu mine si ma aruncat in strada gravida stiiind ca sunt gravida cu el
de unde trebuie sa incep cum trebuie sa fac .,??? cit costa sa platesc actiunea de tagada de paternitate ., ?
fetita are 6 anisori este in clasa 0 la scoala ., nu isi cunoaste tatal spaniol ., eu nu il pot localiza ., familia lui nu vrea sami spuna domiciliu lui nici numarul de telefon pe faceboook am pus toate fotografiiile cu el familia lui si fetita sa le vada ., an trait cu el 7 luni si familia lui mama lui sora si fratele lui mai mare ., cum am ramas insarcinata m au aruncat in strada gravida .,nu ii intereseaza de copil
am o fetita cu un cetatean strain ., nu o cunoaste nu stie de existenta ei., am avut cu cetateanul strain o relatie de 7 luni ., cum pot proceda sa il oblig sa isi recunoasca fetita .,sa aiba dubla cetatenie fetita ., iar el sa plateasca pensia alimentara stabilita de lege.,