avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate krisss27

Activitate krisss27

Cererea o fac eu ca reprezentant al fiului meu încă minor sau o fac direct in numele lui?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Faceti cerere dvs acum si el si o va insusi caci nu veti primi termen mai devreme de luna aprilie cd face 18 ani.

Totodata el va preciza cererea in sensul ca se doreste plata si dupa majorat, dar nu mai tarziu de 26 ani.

Imi puteti sugera un model de cerere? Se plateste ceva taxa?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Faceti cerere dvs acum si el si o va insusi caci nu veti primi termen mai devreme de luna aprilie cd face 18 ani.

Totodata el va preciza cererea in sensul ca se doreste plata si dupa majorat, dar nu mai tarziu de 26 ani.

Buna ziua. Sunt divortata, fiul meu face 18 ani in 4 aprilie si este doar in clasa a XI-a. Intrebarea mea este: Pot eu sa fac cererea de continuare a pensiei alimentare in numele lui acum sau trebuie sa o faca doar el dupa ce implineste 18 ani? Imi puteti da si un model de cerere? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
daca as pleca din tara (la munca, pt cateva luni) doar eu si copilul ar ramane aici, e posibil sa mi-l ia si sa obtina el custodia copilului?
acum e la tatal lui, din 28 dec. pana in 4 ian. de cand a plecat incerc sa dau de tatal lui la telefon, pt a vedea cum e fiul meu, sa-i spun La multi ani! Nu vrea sa-mi raspunda la telefon. Este admis sa ma priveze de dreptul de a vorbi cu fiul meu?

aveam ocazia sa ma stabilesc in SUA, impreuna cu fiul meu. nu este nicio portita sa ma pot stabili acolo fara acordul lui? nu se intereseaza de fiul lui, nu-l intereseaza bunastarea lui, doar vrea sa fie contra in tot ceea ce vreau sa fac pt fiul nostru. trebuie sa existe o cale... :sorry:
una din surori este stabilita in italia. daca nu se poate prezenta la succesiune, cum vom proceda? se poate face succesiunea in lipsa ei?
una din surori este stabilita in italia. daca nu se poate prezenta la succesiune, cum vom proceda? se poate face succesiunea in lipsa ei?
el e setat pe NU. nu o sa pot ajunge la un consens cu el. daca il actionez in judecata, voi putea castiga, avand in vedere faptul ca nu se intereseaza de el........ si sa-l vada doar in vacanta de vara, cand il voi aduce in tara?
Suntem 3 surori. tata a murit acum o luna. mama locuieste cu una din surorile mele. trebuie sa facem succesiunea acum, sau putem astepta pana moare si mama? e posibil ca mama sa-si lase partea surorii care o intretine? daca da, cum se poate ataca in instanta?