avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate enceaioana

Activitate enceaioana

Răspuns la discuția Marturie mincinoasa
enceaioana a scris:

am o condamnare de 1 an cu suspendare sub supraveghere, termen incercare 4 ani ramas def in nov 2012 pentru marturie mincinoasa .beneficiez de noul cod penal mi se sterge cazierul

Răspuns la discuția Marturie mincinoasa
enceaioana a scris:

am o condamnare de 1 an cu suspendare sub supraveghere, termen incercare 4 ani ramas def in nov 2012 pentru marturie mincinoasa .beneficiez de noul cod penal mi se sterge cazierul

daca in aug 2010 mi sa desfiintat postul ,procesul sa terminat pe 30 sept 2013 cu reintegrare pe post si cu calcularea salariului din 2010 pina la intagrarea efectiva,este posibil daca eu in 2012 nov cand condamnarea a ramas definitiva se poate ca sa fiu suspendata din acea data daca eu nu eram in exercitiu si ei sa nu ma mai incadreze
va multumesc mult de tot .Sarbatorii fericite.La multi ani
am avut act de numire de functionar public de la ANFP si prin dispozitia primarului am avut artibutii de referent cultural.Bun nu mai pot indeplini funtia publica dar hotararea trebuie respecteta ,ca se specifica sa fiu reintegrata pe functie si apoi nu are decat sa ma distituie din functie.multumesc mult
marturie mincinoasa

am fost martor intr-nu dosar cu bataie care a avut loc in ograda mea,care nu are legatura cu serviciul
mi sa desfiintat postul de referent cultural din 2010 iar in 2013 sept am castigat procesul cu primaria nici pina in prezent nu am fost chemata la servici sub pretextul ca fiind functionar public nu mai am dreptul sa imi exercit functia ca am o condamnare de 1 an cu inchisoare cu suspendare . intrebarea mea este ;beneficiez de noul cod penal din feb 2014 si ce trebuie sa fac ca nu au pus hotarare judecatoreasca in aplicare.