avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturie mincinoasa

am o condamnare de 1 an cu suspendare sub supraveghere, termen incercare 4 ani ramas def in nov 2012 pentru marturie mincinoasa .beneficiez de noul cod penal mi se sterge cazierul
Cel mai recent răspuns: enceaioana , utilizator 11:14, 7 Februarie 2014
enceaioana a scris:

am o condamnare de 1 an cu suspendare sub supraveghere, termen incercare 4 ani ramas def in nov 2012 pentru marturie mincinoasa .beneficiez de noul cod penal mi se sterge cazierul

enceaioana a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

8 ani termen de incercare-redozare mezgageza mezgageza am o condamnare de 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani (care curge de la data de 01.03 2010)...pot sa cer redozarea termenului ... (vezi toată discuția)
Ameda penala oanabeatrice oanabeatrice Buna seara! Sotului meu pentru marturie mincinoasa i s a dat amenda penala + cheltuieli de judecata. Va rog sa imi spuneti in cat timp poate achita toata suma ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept/reabilitarea judecatoreasca Diana.28_17 Diana.28_17 Buna ziua, Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in anul 2011, iar timp de 6 ani de probatiune, ultima intrevedere cu ofiterul de probatiune fiind in iulie ... (vezi toată discuția)