avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 8 ani termen de incercare-redozare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

8 ani termen de incercare-redozare

am o condamnare de 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani (care curge de la data de 01.03 2010)...pot sa cer redozarea termenului de incercare sau stergerea pedepsei din cazier avand in vedere ca noul cod penal prevede un termen de supraveghere de maxim 4 ani?

Alte discuții în legătură

Termen de incercare 8 ani..se poate micsoara? puncuskaa puncuskaa am o condamnare de 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani...pot sa cer redozarea termenului de incercare? avand in vedere ca noul ... (vezi toată discuția)
Noul cod. reducerea pedepselor cu suspendare oltul oltul am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere,termenul de incercare fiind 8 ani, care curge din martie 2010,deci de 4 ani..... pot sa beneficiez de o ... (vezi toată discuția)
Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)