avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de incercare 8 ani..se poate micsoara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de incercare 8 ani..se poate micsoara?

am o condamnare de 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani...pot sa cer redozarea termenului de incercare? avand in vedere ca noul cod penal prevede un termen de supraveghere de maxim 4 ani?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:10, 8 Iunie 2014
da, incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

8 ani termen de incercare-redozare mezgageza mezgageza am o condamnare de 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani (care curge de la data de 01.03 2010)...pot sa cer redozarea termenului ... (vezi toată discuția)
Noul cod. reducerea pedepselor cu suspendare oltul oltul am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere,termenul de incercare fiind 8 ani, care curge din martie 2010,deci de 4 ani..... pot sa beneficiez de o ... (vezi toată discuția)
Daca sanctiunea aplicata de 3 ani cu suspendare inceteaza conform ncp cretu49 cretu49 INFRACTIUNEA SAVARSITA: Art. 25, raportat la Art. 215 al. 1, 2, 3 cu aplic Art. 41 al 2 cod Penal Sanctiunea aplicata persoanei condamnate: 3 ani de ... (vezi toată discuția)