avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Activitate thorin

Activitate thorin

Nu sunt functionar public. Sunt un programator care si-a depus dosarul pentru o pozitie in cadrul Ministerul Transporturilor, Romatsa mai exact.
Buna ziua,

Recent am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de specialist in cadrul unui minister. Concursul a constat in patru probe, eu am fost picat la a doua proba. Discutand cu ceilalti candidati, unii au trecut, altii nu, am descoperit ca la proba de scris toti am scris corect, deci singura proba unde s-a facut departajarea a fost oralul (In plus stiu ca am respuns corect si la scris si la oral, activez in domeniu de 15 ani). In consecinta am depus la registratura ministerului o contestatie privind eveluarea superficiala a raspunsurilor care le-am dat la examen (nu am vrut sa zic ca e incompetenta sau rea vointa).

Asta a fost acum 23 de zile, ni s-a spus ca o sa fim anuntati cand o sa se contituie comisia de reevaluare. Problema este ca se apropie termenul de 30 de zile, si inca nu stim nimic, singurul raspuns cand am sunat este ca nu se stie cand o sa fie comisie. Problema este ca deja se trece in etapa 3 a concursului si daca o mai lungesc mult, degeaba primim reevaluare pozitiva, etapa 3 fiind incheiata mai mult ca sigur pana atunci.

Ce trebuie sa fac in cazul in care se depaseste termenul de 30 de zile pentru rezolvarea contestatiilor? Eventual daca nici nu se face comisie. Precizez ca in regulamentul concursului nu este specificat nimic despre contestatii si rezolvarea acestora.

Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

P.S. Eu ma gandesc ca daca institutia respectiva nu respecta termenul si nici nu face comisie, pot depune plangere la autoritatea europeana din domeniu, dar nu am gasit informatii in acest sens inca.
In primul rand, la 2-3 luni se strange gunoi de 3-4 masini pline. In al doilea rand, nu au pe nimeni care sa le faca curat. nici administrator, nimic. :D
Problema nu e cu persoanele care cauta prin gunoi. Problema sunt locatarii care pur si simplu arunca gunoiul pe geam. Sunt 4-5 pubele la 10 metri de aceste doua blocuri.
Mersi de raspuns. revin cu rezultatele

Nu s-a ajuns pana la IJP. Dar o sa sesizam si revin cu raspunsul. Mersi fain.
In Medias, jud. Sibiu, pe strada Tineretului, sunt doua blocuri de garsoniere. Locuitorii din aceste doua imobile deranjeaza de 12-13 ani locuitorii celor 7-8 blocuri din jur prin muzica data la maxim, ziua, noaptea, prin gunoiul care il arunca pe geam, cu toate ca sunt 6 containere mari la 8 metri de imobile si prin urlete si certuri zgomotoase. Asociatiile de locatari au trimis continuu sesizari catre primarie, politie, Directia de Sanatate, dar nu s-a facut nimic pentru remedierea situatiei. Cred ca s-au strans vreo 40 de sesizari. Singurul lucru care se face, e curatirea zonei de catre regia de salubritate, si desfundarea cu vidanja a canalului de langa, care e infundat tot de ei prin haine si reziduri aruncate. Cand este galagie, mai ales noaptea dupa ora 00.00, politia nu face nimic, spun ca au locruri mai importante de facut. Au fost o singura data, acum 3-4 ani, dar nu au dat nici o amenda, si dupa ce au plecat, muzica a pornit din nou. Ne gandim ce mai putem face, noi asociatiile de locatari? Deocamdata singura optiune pe care o mai avem e darea in judecata a municipalitatii. Mai avem alte optiuni?

link-uri: [ link extern ]

[ link extern ]