avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate mariuspirleciu

Activitate mariuspirleciu

Am fost constrâns de polițist de a declara ,scris,ceva de care nu-mi aduc aminte.
Discuție Fisa postului
Buna seara,se poate o fisa a postului pentru primitor distribuitor materiale si scule.Multumesc.
La un un moment dat sa scris,ca societatile la care se lucreaza sambata si duminica sunt obligate in afara plati sa dea si bon,bonuri de masa. Se aplica cumva?
Discuție Monitorizare
Angajatorul o firma care nu are legatura cu industria mai sensibila,aparare,etc,are dreptul sa monitorizeze traficul de date al angajatilor in afara orelor de servici?
Am primit ,convocare la comisia de disciplina din fabrica deoarece am postat pe facebook intr-o discutie cu alti colegii,parerea mea despre un sef si zvonul care a fost in legatura cu venitul lui pe luna decembrie. In contract scrie urmatoarele'' obligatia de a respecta secretul de serviciu,, si "de a pastra confindetialitatea tuturor datelor,procedeelor si informatiilor de care ia cunostinta direct in timpul desfasurarii activitatii in societate''.Eu nu am acces la aceste date,respectiv,salariul.Ce pot face? Multumesc pentru intelegere.
Buna ziua,lucrez la o societate care are 2 unitati de productie,una la Arad si una la Ploiesti. Cei de la Ploiesti vor sa trimita la Arad, muncitori calificati, cu toate ca nu este specificat in contract,deplasarea ,cu un +25% la salar pe perioada deplasari plus masa si casa la Arad. Nu vreau sa plec,am familie la Ploiesti plus ca am stat 11luni si 4 zile la Arad la specializare,cica. Cei de la Ploiesti i-ti baga pumnul in gura ca te de afara deoarece nu vrei sa indeplinesti sarcini de serviciu.Ce pot face?
Saptamana trecuta am fost chemat joi la sch.2 iar vineri sch.3. Programul a fost decalat cu o ora ,respectiv la sch.2 am intrat la ora 16 iar la 3 la ora 0.Cum va fi plata tinanad cont caci la sfirsit de saptamina suntem platiti 250%?