avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonurile de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonurile de masa

La un un moment dat sa scris,ca societatile la care se lucreaza sambata si duminica sunt obligate in afara plati sa dea si bon,bonuri de masa. Se aplica cumva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 25 Ianuarie 2015
Da, se poate primi tichete de masa ,pentru ca in schimbul celor 2 zile de sambata si duminica lucrate a primit alte doua zile libere ca repaus saptamanal.

Salariatul are dreptul la numarul de tichete de masa corespunzatoare zilelor in care s-a aflat in unitate si a prestat activitate, conform legii. Actul normativ care precizeaza acest lucru este Legea nr.142/1998 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa Alin thoth Alin thoth Buna ziua . La firma unde lucrez se dau bonuri de masa si ni sa spus ca daca nu ne ducem sambata la munca o sa ni se opreasca bonurile pe toata saptamana... Au ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa monica2008 monica2008 va rog sa-mi spuneti daca pentru orele suplimentare efectuate (peste norma de 160 ore/luna) se pot acorda bonuri de masa angajatilor. (vezi toată discuția)
Tichete masa dimitrie.sir dimitrie.sir Am o nelamurire. Legea privind acordarea tichetelor este legea 142/1998 actualizata in 2006. Acum si nelamurirea: Angajatorul meu imi spune ca am maxim 20 de ... (vezi toată discuția)