avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de interese la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de interese la locul de munca

Buna ziua,lucrez la o societate care are 2 unitati de productie,una la Arad si una la Ploiesti. Cei de la Ploiesti vor sa trimita la Arad, muncitori calificati, cu toate ca nu este specificat in contract,deplasarea ,cu un +25% la salar pe perioada deplasari plus masa si casa la Arad. Nu vreau sa plec,am familie la Ploiesti plus ca am stat 11luni si 4 zile la Arad la specializare,cica. Cei de la Ploiesti i-ti baga pumnul in gura ca te de afara deoarece nu vrei sa indeplinesti sarcini de serviciu.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:58, 8 Mai 2014
daca nu aveti locul desfasurarii muncii in contract, puteti sa va desfasurati activitatea oriunde va trimite angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut in caz de formare profesionala irus irus Buna, Va scriu pentru a va cere ajutor in legatura cu un proces civil pe care se pare ca l-am pierdut, cel putin pentru moment. O sa descriu situatia putin ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in timpul deplasarii Ionut ILIE Chimtotal Ionut ILIE Chimtotal Buna ziua. Sunt angajator firma din Bucuresti, program de lucru 8-16. Voi avea o echipa care se deplaseaza la Arad pentru efectuarea unor lucrari. Se vor caza ... (vezi toată discuția)
Calificat sau necalificat? laurentiaghinea laurentiaghinea Sunt angajata ca operator mase plastice de 2 ani la o societate,am absolvit liceul de constructii masini,cu diploma de bac si meseria de mecanic masini si ... (vezi toată discuția)