avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate PatanghelMarius

Activitate PatanghelMarius

Răspuns la discuția Neplata salariala la timp
ms mult pentru raspuns . este exzact ce aveam nevoie . va multumesc inca o data
ms mult
buna ziua
suntem 8 persoane care nu au primit bani de ceva timp respectiv o luna pana la 3
dorim sa ne dam in judecat angajatorul . unde gasim chestia cu mediatorul si cat costa toata chestia asta cu medierea esti gratuita la fel ca si judecatoria .
va multumesc mult . se poate sa fim toti in acelasi dosar suntem 7-8 persoane in aceasi situatie si dorim sa mergem toti la judecatorie stim ca ITM nu face nimic de asta am vrea sa mergem la ministerul munci sa depunem o petitie in acest sens . se poate asta sau sa modificat legea . OPC are cumva legatura cu securitatea alimentara si daca da unde pot face plangeri sunt bucatar si audit HACCP si inj locul unde lucrez se cam folosesc de asa numitele rebuturi pentru a le pune din nou in vanzare . o ultima rugaminte chestia cu medierea se poate si la noi fiind 7 -8 persoane sa facem chestia asta e obligatorie sau care este ordinea , pasi care trebuiesc urmati . ms mult inca o data
bucuresti sector 1
ms mult dar unde anume la judecatorie
nu prea cunosc pe acolo ...
buna seara asi dori sa imi dau demisia de la actualul loc de munca pentru ca imi da salariul la timp . se poate trimite prin posta cu cuonfimare de primire si daca da care sunt pasi de urmat ca sa imi recuperez bani pe luna care nu mi-a fost platita ITM. si Instanta ... ma puteti ajuta unde anume la judecatoruie in buc se depun astfel de acte si care sunt ele . va multumesc