avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Unde gasesc un mediator pentru o problema de salariu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Unde gasesc un mediator pentru o problema de salariu

buna ziua
suntem 8 persoane care nu au primit bani de ceva timp respectiv o luna pana la 3
dorim sa ne dam in judecat angajatorul . unde gasim chestia cu mediatorul si cat costa toata chestia asta cu medierea esti gratuita la fel ca si judecatoria .
Cel mai recent răspuns: PatanghelMarius , utilizator 19:15, 6 Ianuarie 2014
Cautati pe goagal un mediator din localitatea unde domiciliati. "mediator iXulesti" sau aici

[ link extern ] /
ms mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala la timp PatanghelMarius PatanghelMarius buna seara asi dori sa imi dau demisia de la actualul loc de munca pentru ca imi da salariul la timp . se poate trimite prin posta cu cuonfimare de primire si ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere mireladolta mireladolta Buna seara! Va rog sa ma lamuriti referitor la o problema legata de mediere.Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru o restanta in ... (vezi toată discuția)
Cim flu flu Buna ziua am si eu o intrebare pentru ca mi se pare ceva absurd. Am lucrat timp de 30 zile la o firma, am plecat deoarece nu se respectau conditiile din ... (vezi toată discuția)