As dori sa stiu, dupa perioada de somaj, unde as putea plati asigurarile sociale si de sanatate in continuare, care este suma minima si unde le pot plati.
Dupa o spitalizare de trei saptamani am primit concediul medical.- inclusiv sapte zile dupa externalizare- de la respectivul spital. Va rog sa-mi spuneti cine imi prelungeste concediul medical? Mentionez ca am avut o interventie chirurgicala foarte grea la stomac.
Buna ziua, ma gandesc serios sa deschid un centru de activitati pentru copii de 2-7 ani (cursuri germana, engleza si activitati de dezvoltare a creativitatii) in parteneriat cu o a doua persoana. Ce fel de forma juridica imi puteti recomanda?
Mentionez ca avem pregatirea necesara pentru a desfasura activitati cu copiii.
Multumesc frumos!
Buna ziua,va rog sa-mi spune-ti la ce varsta pot iesi la pensie? Sunt nascut la 01-05-1958 si am lucrat in grupa1 de munca 9ani si 5luni iar in grupa2 de munca 15ani si 6luni. Multumesc anticipat.
Buna ziua, Sunt nascut la 28-12-1961 si m-am angajat in sept.1980.In gr.1 am lucrat 15ani,10luni,28zile iar in gr.2 am lucrat 5ani,7luni,0zile.Va rog sa-mi spune-ti cand pot iesi la pensie? Va multumesc.