avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA, SRL sau ...?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA, SRL sau ...?

Buna ziua, ma gandesc serios sa deschid un centru de activitati pentru copii de 2-7 ani (cursuri germana, engleza si activitati de dezvoltare a creativitatii) in parteneriat cu o a doua persoana. Ce fel de forma juridica imi puteti recomanda?
Mentionez ca avem pregatirea necesara pentru a desfasura activitati cu copiii.
Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 21:43, 6 Aprilie 2014
daca sunteti doi se recomanda srl
daca erati doar dvs puteti si pfa
Se poate si PFA si cu angajat. Totul tine de avantajele sau dezavantajele fiecarei forme de asociere. Citeste ce scrie aici, si iti poti face o parere foarte buna, referitor la avantajele unui SRL vs PFA, si invers.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club engleza pentru copii zizizi zizizi Buna ziua, Ma gandesc sa infiintez un club de engleza pentru copii impreuna cu un coleg. Care ar fi forma de firma cea mai potrivita? De unde sa incepem, ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational ada32 ada32 Buna ziua, as dori sa stiu, pentru infiintarea unui centru educational care va avea activitati, ateliere, cursuri diverse - engleza, bucatarie, creativitate - ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)