avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Club engleza pentru copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Club engleza pentru copii

Buna ziua,

Ma gandesc sa infiintez un club de engleza pentru copii impreuna cu un coleg. Care ar fi forma de firma cea mai potrivita? De unde sa incepem, care sunt pasii?
Va multumesc pentru orice ajutor!

O zi buna in continuare!

Zizi
Cel mai recent răspuns: zizizi , utilizator 21:12, 2 Iulie 2014
Daca urmariti ca din aceasta activitate sa obtineti dumneavoatra un venit, atunci puteti sa va infiintati o societate comerciala la registrul comertului.
Daca doriti sa faceti din asta o activitate mai mult benevola si eventualele sume atrase sa fie folosite doar pentru acoperirea unor cheltuieli curente, atunci puteti sa va reuniti minim trei persoane si sa va inregistrati ca ong la judecatorie.
Buna ziua,
Sunt doua posibilitati:
1. Fie un SRL-D avand ca activitate aceia de invatamant cod CAEN 8552. La acest cod se poat adauga inca o alta serie. Este forma de dezvoltare a unei afaceri cea mai flexibila si pe care v-as recomanda-o.
2. Puteti infiinta o asociatie nontrofit (minim 3 persoane).
Avantajele si dezavantajele fiecarei forme le puteti afla citind diverse articole.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc mult pentru raspuns!
O zi buna in continuare!
As mai avea o intrebare: daca sunt PFA, traducator autorizat, am dreptul sa infiintez SRL-D?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare infiintare club literatura copii R0xana R0xana As vrea sa imi infiintez in propria locuita un club de literatura pentru copiii cu varsta intre 5 si 13 ani. Este un loc unde vin, in prealabil cu programare ... (vezi toată discuția)
Pentru o scoala de dans ce forma juridica imi recomandati? paflorin paflorin Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)
Cursuri si oferte pentru femei insarcinate si mamici - srl, ong, etc? Brigid Brigid Buna ziua. Impreuna cu doua prietene vrem sa incepem sa organizam tot felul de cursuri si evenimente pentru viitoarele/actualele mamici. Avem planuri mari si ... (vezi toată discuția)