avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente necesare infiintare club literatura copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente necesare infiintare club literatura copii

As vrea sa imi infiintez in propria locuita un club de literatura pentru copiii cu varsta intre 5 si 13 ani. Este un loc unde vin, in prealabil cu programare inainte, astfel incat sa ii pot aranja pe grupa de varsta si sa nu fie mai multi de 10 odata, unde ne vom distra citind, jucand piese de teatru, unde vor afla cateva curiozitati despre scriitori, dar in general totul va fi amuzant, relaxant, caci este un club, nu o ora de meditatie. Copiii pot sa vina intre orele 14-19, iar taxarea se va face pe ora, sau isi pot face un abonament.
Intrebarea mea este urmatoarea: ar trebui sa fac un PFA, SRL, IMM, intreprindere familiala, astfel incat sa fie necesare cat mai putine avize si sa fie cat mai ok din punct de vedere financiar. De asemenea, fiind un club unde in principiu facem ce vrem, nu dam teste, nu respectam o programa, sunt necesare studii de specialitate, ar trebui sa urmez un curs?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:05, 3 Iulie 2014
Daca doriti ca sa desfasurati acesta activitate voluntar iar eventualele sume atrase sa le folositi pentru platile curente, va puteti reuni minim trei persoane si sa va infiintati un ong la judecatorie.
Daca doriti ca in urma acestei activitati dumneavoastra personal sa aveti un castig, atunci e bine sa va infiintati un srl la registrul comertului si pentru asta aveti informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in situatia in care copiii nu vor sa mearga la tatal lor in vacanta ContSters266271 ContSters266271 Acum 4 ani in sfarsit am reusit sa am hitararea judecatoreasc devinitiva si irevocabila,insa tatal cooiilor are dreptul la o luna de zile pe an as vede ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)