Din cate stiu nu pot fi actionar unic la 2 societati, ar trebui sa scap de acest SRL si sa deschid un SRL-D nou ?
Pot trece SRL- ul vechi la tatal meu si sa deshid eu un SRL-D nou ?
Legat de domeniul de activitate pentru SRL-D, nu sunt decis, am mai multe idei, coafor, restaurant, bar, ce ar trebui inscris ? Se poate schimba in cazul in care ma razgandesc sau trebuie pus de la bun inceput ?
3.1 Pot beneficia de prevederile Programului: persoanele fizice, denumite în continuare întreprinzători debutanţi, care îndeplinesc cumulativ, la data depunerii Formularului de înscriere în program, următoarele criterii de eligibilitate:
a) au capacitate juridică deplină de exerciţiu, au vârsta de până la 35 de ani, împliniţi cel mai târziu în ziua înregistrării cererii de înmatriculare a societăţii cu răspundere limitată în Registrul Comerţului; b) anterior datei înmatriculării societăţii în Registrul Comerţului nu au mai deţinut şi nu deţine calitatea de acţionar sau asociat al unei întreprinderi constituite în Spaţiul Economic European;
c) înfiinţează pentru prima dată o societate comercială cu răspundere limitată în condiţiile Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale prezentei Ordonanţe de urgenţă nr. 6 din 09.02.2011;
d) declară pe propria răspundere, sub sancţiunea legii penale pentru declaraţii mincinoase, că îndeplineşte condiţiile prevăzute la lit. b, pe care o depune la Registrul Comerţului odată cu cererea de înmatriculare a societăţii;
e) să nu mai fi beneficiat de finanţare în cadrul acestui Program.
Deci, nu mai aveti sansa sa infiintati SRL-D.
De ce nu continuati cu SRL-ul?
Daca cititi cu atentie pe site AIPPIMM veti vedea ca sunt si alte programe nationale care va pot ajuta in activitatea dvs.,de ex: programul START.
Complet de acord...
Pe mine ma intereseaza cea mai rapida/eficienta si in acelasi timp sigura modalitate....
De aceea as opta spre un SRL-D in vederea absortiei de fonduri nerambursabile
As dori o finantare pentru :
Achizitie teren, Constructie in regim propriu a spatiului de lucru, dotare echipare afacere....