avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL VS SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL VS SRL-D

Va salut...

Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe [ link extern ] ?

Practic ce ar trebui sa fac ... o cesiune a SRL-ului si sa deschid un SRL-D nou ?
Varsta 22 ani !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 18:06, 24 Aprilie 2012
Am citit cu atentie tot acest topic. Sunt indraznete ideile tale de dezvoltare, insa sunt demne de tari cu putere economica mai mare decat tarisoara noastra. Dar tu daca detii un autoturism de 23.000E, de ce ai nevoie de ajutorul statului in a finanta o afacere? Statul acorda ajutor celor care sunt neputinciosi financiar si nu prea cred ca ar oferi sume cu 6 sau 7 cifre in euro.
Insa la partea cu "garantarea 100%... contra cost" am inteles de fapt de ce fel de ajutor ai avea tu nevoie...
Uf! Si eu am citit cu atentie tot topicul si nu incetez sa ma minunez. In primul rand, ideea de afacere este exprimata prin vise si ifose de adolescent. Tinere, iti spun verde: fondurile europene nu sunt pentru d-ta! Ramai in imobiliare si la contractele cu ANL, acolo intelegi mai bine cum functioneaza.

Adica, d-ta vrei sa iti bage statul in sacosa un teren, dar sa faci d-ta constructia in regie proprie, rezultand (ma scuzati) un [...] de spalatorie auto-bar-club in buricul targului, dar numai in buricul targului, la tara e pentru rurali, nu pentru d-ta, care ai masina de 23.000 euro si esti si broker in imobilare si student eminent si cu tatic conectat si versat.

Apoi, d-ta ai pretentia sa iti bage statul in sacosa niste sute de mii de euro, dar in rest esti dispus sa platesti numai spaga. Hm. E si asta un mod de a face afaceri, care sper sa dispara cat mai curand din tarisoara noastra.

Doamna @danacj ii raspunde cu mult bun simt, evita sa atace fondul problemei, dar face si domnia sa o eroare pe care i-am mai aratat-o si altadata: Organismele Intermediare nu au voie sa recomande consultanti si nici sa acorde consultanta!

Acum, la obiect, din fonduri europene:
- Nu se dau bani pentru cumparare de teren si construire de spalatorii auto, cu atat mai putin cluburi sau baruri. Cel mult se finanteaza 10% din terenul destinat unei fabrici.
- Nu se dau bani pentru constructii realizate in regie proprie
- Nu se dau bani pentru realizare de baruri, restaurante si cluburi in buricul targului (adica la oras).

Programele care totusi acorda finantare pentru ce doresti d-ta sunt numai cele care ofera bani mai putini decat iti valoreaza autoturismul.

Uf, m-am infierbantat, dar prea au fost scrise lucruri lipsite de bun simt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene -service auto jonny_6 jonny_6 As putea sa obtin fonduri europene pt infiintarea unui service auto pe firma noua in mediu urban , si daca da cat % trebuie sa fie aportul investitorului?Va ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile, infiintare spalatorie auto OctavianTrutu OctavianTrutu Buna ziua, Doresc sa infiintez o spalatorie Auto, intr-un oras, resedinta de judet. Planul este 50 % Fonduri nerambursabile, 50 % credit - SRL-D, spatiu in ... (vezi toată discuția)