avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL VS SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL VS SRL-D

Va salut...

Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe [ link extern ] ?

Practic ce ar trebui sa fac ... o cesiune a SRL-ului si sa deschid un SRL-D nou ?
Varsta 22 ani !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 18:06, 24 Aprilie 2012
Ok, ma bucur daca v-am putut fi de ajutor, cat de cat.
Dorinta dvs. in prima instanta , este sa construiti o spalatorie auto.Cod CAEN este 4520((Rev.2, dupa 01.01.2008).
In mediu urban prin acest cod CAEN pot fi accesate doar programele nationale, deoarece pe programul POR axa 4 DMI 4.3 deocamdata nu mai sunt fonduri.
In mediu rural se poate accesa masura 312 a PNDRdetalii obtineti la OJPDRP din judetul dvs.

Inca un lucru foarte important este de avut in vedere codurile CAEN pentru care nu se pot accesa fonduri.
SRL -ul pe care il detineti va trebui sa aiba autorizat codul CAEN 4520.

In ce priveste contractul de consultanta pe care il veti incheia se pot negocia conditiile furnizorului.
Va recomand sa luati legatura cu birourile regionale ale organismelor intermediare pentru a va da o consultanta preliminara si a va recomanda un consultant de incredere.

va recomand studierea:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Nu am treaba cu mediul rural, vreau sa deschid spalatoria in centrul bucurestiului, dupa cum prea bine stiti, interesele sunt foarte mari aici, dar avem si noi cunostintele necesare :)
Deci primul pas ar fi sa ma duc la RegCom sa imi obtin aprobarea pentru codul caen 4520, am inteles ca in vederea aprobarii, trebuie sa vii cu puntul de lucru... si abia dupa vedem daca il aproba sau nu

Pai eu vreau sa ma finanteze ei in vederea achizitiei punctului de lucru
In concluzie, activitatea de spalatorie auto nu obtine fonduri europene in mediu urban.
Pentru finantarea in mediu urban, este axa 4,DMI 4.3 a programului operational regional,care momentan nu are fonduri,poate mai primeste ceva.In regiunea Bucuresti -Ilfov finantarea este de 60% si doar pentru modernizare.
[ link extern ]

Ce pot sa va spun este sa o luati incetisor, cu credite si finantare nationala sau sa va ganditi la o activitate in alte domenii care sa va permita finantare.

Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Nu prea stiu cum sa pun intrebarea asta... Imi poate garanta cineva 100% ca daca urmez pasii indicati de el/ea voi obtine finantarea ? indiferent de domeniu ?

Bineinteles contra cost !

Alte discuții în legătură

Fonduri europene -service auto jonny_6 jonny_6 As putea sa obtin fonduri europene pt infiintarea unui service auto pe firma noua in mediu urban , si daca da cat % trebuie sa fie aportul investitorului?Va ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile, infiintare spalatorie auto OctavianTrutu OctavianTrutu Buna ziua, Doresc sa infiintez o spalatorie Auto, intr-un oras, resedinta de judet. Planul este 50 % Fonduri nerambursabile, 50 % credit - SRL-D, spatiu in ... (vezi toată discuția)