avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate marya67

Activitate marya67

Mai am si eu o intrebare . sotul meu a decedat in urma cu 2 ani si 6 luni,intr-un accident de munca.Firma unde era angajat ca macaragiu ,l-a inchiriat unei alte firme pentru prestari servicii fara a colabora in vederea unei procedari de lucru adecvate, incalcandu-se normele PSM , fapt pentru care au primit si amenda. fiind macaragiu s-a desprins legatura de sarcina de la inaltime venind peste cabina macaralei. in urma cercetarilor vinovati au fost legatori de sarcina de la firma respectiva.eu neavand suport financiar astept inceperea UP care intarzie sa apara dosarul asteptand la parchet sa-i vina randul am chistig de cauza in vederea unei despagubiri?mai am si o fica cu gr doi de handicap. multumesc anticipat
sotul meu a avut uncredit de nevoi personale la o banca,ldupa 3 ani de la obtinerea creditului a decedat intr-un accident de munca.creditul a fost asigurat dar banca a primit bani cu intarziere(2anisi ceva)in acest timp eu am sistat platile din motive financiare.in septembrie am primit o notificare de la o firma recuperatoare cu o anumita suma de bani in conditiile in care creditul a fost acoperit in totalitate.banca a motivat restanta din luna decesului pana a achitat asiguratorul(2ani) ce trebue sa fac pentru a scapa de executare care va veni la un moment dat. va multumesc anticipat.