avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate Croseta_Magica

Activitate Croseta_Magica

Răspuns la discuția Parinti ortodocsi
Nu stiu daca mai are rost sa spun si eu, cred ca m-as repeta. Sunt ortodoxa nepracticanta si mai am putin pana sa ma declar atee tocmai ptr a face fata inversunarii cu care unele persoane exagereaza, din punctul meu de vedere, in ceea ce priveste religia.
Mi se pare ca faceti o ENORMA greseala tarand copilul la biserica. O sa il indepartati si de religie dar si de dumneavoastra. Daca sustineti ca este esentiala perioada de duminica petrecuta cu fiul dumneavoastra si nu vreti sa o cedati sotului, de ce nu va sacrificati dimineata de duminica sa faceti activitati care sa ii placa si copilului si prin intermediul carora sa il educati asa cum considerati? Biserica e deschisa in orice zi, la orice ora. Iar in catedrale si manastiri se gaseste in orice moment din zi si saptamana o atmosfera placuta si linistitoare, prielnica ptr a ii insufla copilului credinta. Sigur ati putea gasi o alta varianta unde sa il faceti sa mearga de drag. Iar daca vrea sa devina ateu, (ceea ce, tinand cont de ce v-am spus la inceput, in mare parte chiar dumneavoastra il impingeti), deci daca vrea sa devina ateu si nu o va face acum, o va face peste cativa ani. Nu inrautatiti lucrurile chiar dumneavoastra. Sau, ca sa fiu mai clara, nici macar nu cred ca e un lucru rau sa fii ateu cata vreme esti OM. Cunosc ortodocsi practicanti care pacatuiesc tot timpul si cunosc atei care si-ar da si viata ptr tine. In plus, am prieteni de toate religiile posibile si asta nu e o bariera in calea prieteniei noastre.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare prin etsy.com
Incasarea se face intr-un cont de paypal. Nu stiu exact cum arata si daca vad datele clientului, oricum nu cred ca le-as vedea asa amanuntit cat sa imi dau seama si mai ales sa pot sustine locatia clientului.
Răspuns la discuția Vanzare prin etsy.com
Multumesc frumos.
Buna ziua,
Intrebarea mea se refera la vanzarea prin platforma etsy.com. Puteti sa imi spuneti ce inseamna acest lucru ptr un SRL platitor de tva, din punct de vedere financiar - contabil? Ma intereseaza sa stiu daca trebuie emisa factura ptr tranzactiile efectuate (eventual autofacturare daca nu se cunosc datele clientilor - posibilii mei clienti pot cumpara doar un fisier tip pdf, ceea ce implica doar descarcarea de pe site a documentului dupa efectuarea platii, deci nu si livrare efectiva, sa cunosc obligatoriu locatia clientului si datele acestuia de identificare) si mai ales, ce regim de tva are aceasta tranzactie, avand in vedere ca pot sa vand ptr oricine, de oriunde.
Multumesc anticipat ptr raspuns!